Oefenen met beleggen zonder risico met een demo rekening

Oefenen met beleggen is de ideale manier om thuis te raken in de wereld van beleggen. U kunt hiermee absoluut zonder enig risico oefenen met beleggen en hiermee het handelen onder de knie krijgen. Oefenen met beleggen is simpel met een demo account bij Plus500. Binnen een demo account krijgt u de beschikking over €40.000,00, £40,000.00 or $50,000.00 oefengeld. Hiermee kunt u zonder enig risico handelen op het handelsplatform van Plus500. Dit demo account is volledig gratis en vrijblijvend. Het programma van Plus500 is tevens zo ontworpen dat u haast al spelenderwijs leert omgaan met uw test account. Ook staat er op die site alle informatie die u nodig heeft waaronder begrippenlijsten en adviezen.

Laag instapbedrag als je met echt geld gaat handelen

Mocht je het gevoel hebben klaar te zijn om echt te gaan handelen, dan kan je makkelijk overschakelen naar handelen met echt geld. Een ander voordeel van Plus500 is dat je al met een kleine inleg echt kan gaan beleggen. De minimum storting bij Plus500 is slechts €100. Bij veel andere brokers ligt dit bedrag vaak in de duizenden euro’s.

Of je wilt oefenen met beleggen met een demo account, of met een klein bedrag aan echt geld moet ieder voor zich bepalen. Handelen met echt geld is natuurlijk spannender en dwingt je ook om beter over je keuzes na te denken. We adviseren echter wel om het demo account te gebruiken om de werking van het handelsplatform onder de knie te krijgen.

Algemene voorwaarden

  • U moet voor een minimaal bedrag handelen voordat u geld kunt opnemen, algemene voorwaarden zijn van toepassing
  • Scalping en Hedging zijn niet toegestaan als u handelt met Plus500

Toezichthouder Plus500

Plus500 UK Ltd is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (FRN 509909). Plus500 CY LTD is authorised and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (License No. 250/14).

 

Bekijk ook de vele informatieve artikelen op deze site als u meer informatie wilt over beginnen met beleggen.