Beleggingsfondsen zijn een investering alternatief te worden vergeleken met aandelen, obligaties, goud of vastgoed. Ze zijn een beleggingsinstrument … investering pakketten die worden beheerd door professionele geld managers voor individuele beleggers als groep.

De eenvoudigste manier voor de gemiddelde belegger te beleggen in aandelen, obligaties, goud, vastgoed en andere investeringen is om gewoon te kopen en houd de juiste beleggingsfonds (en).

In feite, dat is de reden waarom deze fondsen zijn gemaakt in de eerste plaats, en dat is waarom tientallen miljoenen Amerikanen in hen investeren. Ze werden ontworpen om een ​​gemakkelijke manier voor dagelijks mensen om deel te nemen aan de mogelijkheden die vroeger beschikbaar zijn voor de rijke en verfijnde alleen te zijn.

Misvattingen over de aard van de beleggingsfondsen in overvloed. Deze investering pakketten zijn de beste manier voor de meeste mensen om te investeren sinds ik begon als een effectenmakelaar in 1972, en ze nog steeds zijn!

Wat triest is dat sommige anders slimme en goed opgeleide mensen vaak niet helemaal het grote plaatje hier, en wat erger is dat ze graag hun onnauwkeurig en verkeerd geïnformeerd uitzicht te verspreiden aan iedereen die wil luisteren. Geen wonder dat de meeste beleggers zijn in de war.

Sommige van deze mensen zijn professionals op een ander gebied … zoals accountants, artsen of advocaten. Erger nog, sommigen van hen daadwerkelijk werken op financieel gebied. En geloof het of niet, een aantal van hen noemen zichzelf financieel planners.

Beleggingsfondsen moeten niet worden gezien als de beste investering voertuig voor “dummies” of ongeschoolde mensen. Naar mijn mening moeten zij de investering van keuze zijn voor ongeveer 98% van de Amerikaanse bevolking. Als je geld om te investeren, en zijn niet rijk en financieel verfijnd, kijk dan niet verder dan beleggingsfondsen.

Geloof me op dit ene.

Ik ben met pensioen van het beleggingsbedrijf en niet langer de kost te verdienen door de verkoop van beleggingsfondsen of andere investeringen.

Als een kanttekening, om mijn kennis die ik heb nul ontevreden klanten die in beleggingsfondsen geïnvesteerd door me heen terwijl ik in de financiële planning bedrijf.

Ik ben ervan overtuigd dat het beste wat je voor jezelf zou kunnen doen financieel is om te leren over beleggingsfondsen. Als je in de war raken, terug te trekken en te bestuderen op aandelen en obligaties eerste. Immers, de meerderheid van de beleggingsfondsen zijn voertuigen voor het beleggen in aandelen en obligaties.

Je doet je huiswerk, en ik ben van plan om te blijven schrijven over mijn goede oude vriend, het beleggingsfonds.

 

Een gepensioneerde financieel planner, James Leitz heeft een MBA (financiën) en 35 jaar van investeren ervaring. Al 20 jaar adviseerde hij individuele beleggers, die rechtstreeks werken met hen om hen te helpen hun financiële doelen te bereiken.