Plus500

 

Wanneer je de handel Forex is er geen ruimte voor fouten. Je moet scherp en goed opgeleid op het onderwerp te zijn. Ik weet wanneer ik voor het eerst begonnen met de handel had ik geen enkele ervaring. Mijn reis begon ongeveer 4 jaar geleden, toen een vriend genoemd Forex trading aan mij. Eerst dacht ik” Hey hier is een manier om wat geld te krijgen en het is gemakkelijk ik klik gewoon op een aantal knoppen en kijk naar het geld porie in!” Hoe was ik verkeerd en wist niet eens weten.

Ik leerde de harde manier dat de handel in Forex is niet eenvoudig en niet een snel snel rijk ding. Ik werd verleid door deze zogenaamde goeroes die geweldige producten genoemd robots hebben en als ik dat doe, precies zoals ze instrueren ik zal zien geld te storten in mijn account in seconden. Yeah right, niet een kans!

De FX-markt zoals wij die kennen is de grootste markt ter wereld. Voordat gewone mensen zoals jij en ik in de gelegenheid om binnen te komen had, de Forex markt was in handen van de wereld banken, grote bedrijven en overheden. Nu kunnen we het doen en het beste ding over het is dat je niet hoeft te gaan welk waar. U een computer en een internetverbinding nodig gewoon.

In twee jaar tijd heb ik geleerd om de handel als een ‘Pro’ vanwege de hulp van Forexstrategysecrets pagina en door het lezen van veel boeken over dit onderwerp. Ik heb veel verschillende websites bezocht en ze zijn allemaal geschreven in Forex taal. Toen ik klaar was het lezen van het materiaal dat ik besefte dat ik niet begreep de meeste van de termen die werden gebruikt. Ik besloot een andere aanpak, you tube. Vanaf daar op gecombineerde ik het materiaal dat ik heb de video’s die ik zag en het begon om wat zinvol voor mij. Daarna toen ik werd meer en meer betrokken bij Forex begon ik de dingen die ik lees begrijpen en kon ze gebruiken in mijn voordeel.

Dus mijn advies is hier te lezen materiaal, video’s bekijken en je zult snel halen de slang.

Handel in vreemde valuta tips die je hebt gelezen over en keek in de video’s moeten consequent worden gebruikt, zodat je wennen aan hen en u in staat om ze perfect te begrijpen zijn. Wanneer u beginnen met de handel is het belangrijk dat je bekend bent met termen als wat is een pip zijn (staat voor de kleinste prijs increment in een munt), wat betekent short gaan (als u verkoopt) of lange (bij aankoop), wat is een bod prijs (de prijs waartegen uw makelaar bereid is de basis valuta te kopen in ruil voor de counter currency) en een laatprijs (de prijs waartegen uw makelaar de basisvaluta zal verkopen in ruil voor de counter currency), welke soorten van Forex orders zijn er, welke indicatoren te gebruiken enzovoorts.

Er zijn miljoenen van de indicatoren die u kunt gebruiken terwijl de handel, maar slechts een paar die iemand kan lezen zonder complicaties. De meest gebruikte en makkelijk te lezen zijn de voortschrijdende gemiddelden, Moving Average van Oscillator, de RSI, de MACD en de AC. Elke indicator voor het zelf geeft je een klein deel van de informatie die u nodig hebt om te weten wanneer u van plan bent om een ​​handel in te voeren, ze je gewoon een verhaal vertellen vanuit de ene hoek. Als je ze samen te gebruiken krijg je meer signalen vertellen je wanneer er een trend is het vormen en u zeker weet dat dit het juiste moment om een ​​handel in te voeren of te wachten op een betere gelegenheid zijn.

Als u meer wilt weten volg gewoon de onderstaande link en krijgen in de stroom van Forex trading.