Waarom beleggingsfondsen kopen als je kunt bezitten van een Exchange Traded Fund (ETF)? Beleggingsfondsen hebben een beperkte liquiditeit in dat je alleen kopen en verkopen van beleggingsfondsen aan het eind van de dag. Plus exorbitante vergoedingen beleggers gemiddeld 1,5%.

Wanneer u een beleggingsfonds dat u nog in het duister over wat je krijgt te kopen. Alleen fondsbeheerders zijn verplicht om hun bedrijf twee keer per jaar te onthullen en dat wordt geleverd met een 30-60 dag vertraging.

De eerste ETF’s was de S & P Depository Receipt bekend als SPDR (symbool uitwisseling SPY). Het was eigenlijk een voorraad dat alle 500 bedrijven die deel uitmaken van de S & P 500-index eigendom. Dus met een handel kon je zelf de hele S & P 500-index.

Wat maakt ETF’s uniek maakt is dat ze zeer dicht bij de intrinsieke waarde blijven. De prijs van de ETF voorraad kan niet drift te ver boven of onder de werkelijke waarde, omdat professionele handelaren het zal terug te duwen in de lijn snel als ze zien ongelijkheid.

ETF’s zijn vloeistof in die je kunt kopen en verkopen ze op elk gewenst moment. U kunt stop-loss en limiet order te plaatsen als bescherming. U kunt de nieuwste citaat in real-time te zien.

Ook ETF’s zijn goedkoop om te bezitten. De kosten zijn minder dan 1% per jaar. Bijvoorbeeld de SPY heeft een op jaarbasis netto uitgave van 0,09 procent.

Het beste van alles is dat ETF’s zijn transparant en u altijd weet wat je krijgt. U weet precies wat de markt index is samengesteld uit. Er is nu af of je ETF bezit iets dat je niet wist over.

Velen voelen EFT verslaan beleggingsfondsen met een ruime marge. Beleggingsfondsen hebben tekortkomingen die schittering in het gezicht van elke serieuze belegger. Tenzij men het volste vertrouwen in de fondsbeheerder voor dit type van “hands-off”-onderhandelingen kan men krijgen in de problemen.

 

Niet alleen ETF onderzoek en screeners, maar ook deskundig inzicht in de markt en de economie die u zal helpen bij uw dagelijkse financiële beslissingen op http://www.wallstreetjournalnews.org/eft-trader.htm