Beleggingsfondsen die zich richten op alle internationale effecten over de hele wereld worden genoemd als International Mutual Funds. Wij kopen al verschillende producten voor onze winkel, zodat elke koper is aangetrokken voor de aankoop van verschillende producten. In hetzelfde beleggingsfonds Diversificatie wordt genoemd als een van de belangrijkste concept voor de investeringen in de beleggingsfondsen. Er zijn veel middelen op de markt die je kunt kopen om uw vermogen te verhogen. Goud, onroerend goed, olie en veel meer aandelen kan u helpen om uw vermogen in de markt te vergroten.

Echter, je moet slim genoeg om te begrijpen hoe het totale risico te beheren in uw investering. Diversificatie Mutual Fund is een betere optie als je wilt om het risico van verlies te minimaliseren, omdat het helpt u om uw kapitaal te beschermen zodat u een lange termijn zekerheid / Het helpt in het geval als een van uw vermogen niet goed presteren in de markt, dus door te beleggen via beleggingsfondsen diversificatie kunt u eenvoudig door de andere investeringen. Zo kunt u gemakkelijk uw verlies compenseren door de behaalde winst. Hoewel, het verdienen minder door deze investering, maar je kon zeker beveiliging

In India, de Mutual Fund Industry is gegaan door verschillende stadia van ontwikkeling voor het bereiken van zijn hoogtepunt-point. Om te profiteren elke zakenlieden Indiase regering en de Reserve Bank of India (RBI) ontwikkeld Unit Trust of India in 1963, die een nieuwe definitie aan de investering beleggingsfonds gaf. Tijdens de late jaren 1996, zakenlieden begonnen om te investeren in de Investment Mutual Fund Industry en het tempo van de groei in deze sector waren zo hoog dat het leidde tot de oprichting van SEBI verordeningen die zijn eigen normen en voorwaarden met betrekking tot beleggingsfondsen Industries in het land had .

Hierbij wordt fondsbeheerder voorzien van verschillende taken met betrekking tot de portefeuille van verschillende niveau van de investeerders.

Mutual Funds zijn zeer rendabel winstgevende manier om de hoofdstad in het hoge bedrag te investeren en het is zo dat elk bedrijf zijn tegoeden kan investeren om de manager om een ​​aankoop van het aandeel en de voorraden te maken ontworpen. De ondernemers die niet zijn gekoppeld aan het concept van de beurs de voorkeur aan dit soort investeringen in de meerderheid.

Bij het investeren in het beleggingsfonds is er geen beperking ie je zoveel als je wilt kunt storten. Echter, wanneer u een dergelijk hoog bedrag aan kapitaal te investeren moet u uw geld te diversifiëren, want het biedt meer bescherming voor uw kapitaal. Bijvoorbeeld, als je je al het geld investeren in een beleggingsonderneming en de eigenaren kondigt een aantal nieuwe beleidsmaatregelen die kunnen leiden tot uw grote verlies zonder enige fout.

economische omstandigheden speelt ook een belangrijke rol in de beleggingsrisico’s, bijvoorbeeld als de tarieven van de munt te groeien met de voorwaarden die u zou winst zijn, maar in andere gevallen kan dit leiden tot je grote verlies. Het is naar verwachting lager tarief krijgen als de snelheid van de Rupee omhoog gaat ten opzichte van de waarde van de Dollar. Daarom is voor het minimaliseren van de beleggingsrisico’s de meeste beleggers willen investeren in de internationale markt.

De belangrijkste uitvoerders, van juni 2010 zijn Ing Russell Global Large Cap, Z Seven, Morgan Stanley Pacific Growth en van Kampen Global. Dus het is uitgegroeid tot een van de duidelijke feit als je gaat om te investeren in de binnenlandse markt vindt u niet de veel hoge tarieven te krijgen ook zij hebben een hoge kans op vallen. Wederzijdse Diversificatie is een slim alternatief voor uw geld te investeren en het veilig houden evenals het verhogen, of je investeren in de binnenlandse markt of buitenlandse markt.