De informatie op deze website is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als professioneel advies of aanbeveling voor beleggingen. Beleggen brengt risico’s met zich mee en kan leiden tot verlies van kapitaal. BeginnenMetBeleggen.net is niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen die voortvloeien uit beleggingsbeslissingen die zijn genomen op basis van informatie op deze website.

De informatie op deze website kan verouderd, onjuist of onvolledig zijn. BeginnenMetBeleggen.net biedt geen garantie voor de juistheid of volledigheid van de informatie op deze website en is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of weglatingen.

Bezoekers van deze website dienen hun eigen onderzoek te doen en hun eigen beslissingen te nemen voordat ze beleggen. Beleggers moeten hun eigen financiƫle situatie, doelstellingen en risicobereidheid beoordelen voordat ze beleggingsbeslissingen nemen.

BeginnenMetBeleggen.net is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de informatie die daarop wordt verstrekt. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer en stemt u ermee in dat u de verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen beleggingsbeslissingen en de mogelijke risico’s die daarmee gepaard gaan.